Webáruház
 • 2013.
  Szept

  Az elfelejtett vitamin. S-methyl-methionin sulfonicum clorid azaz az U-Vitamin. Gyermekkorunkban a sejtek rendkívül gyorsan és jól regenerálódnak. Minden bizonnyal felnőttkorunkban is szeretnénk fenntartani ezt a gyors és jó sejtregenálódást. Különösen ajánlott a szedése műtétek előtt és a műtétek után. Kúraszerűen évente 2-3 vagy akár 4 alkalommal egy hónapon keresztül.

   

  Az U vitamin vagy metil-metionin valójában nem vitamin, a methioninsavak családjába tartozik, ám mivel felfedezésekor az U vitamin nevet adták neki, ezért ez a név rajta maradt. Vízben oldódik, a szervezet nem képes a tárolására. Az U vitamin hiánya nyálkahártya-problémákat okozhat, gyomor és bélfekélyek, vagy az immunrendszer legyengülése is az U vitamin hiányára utalhat.

  Az U-vitamin kúraszerű fogyasztásának hatásai:

   

  Segíthet az immunrendszer elégtelenségein
  Fokozhatja a sejtek regenerációs képességét
  Kondicionálja a legyengült szervezetet
  Megelőzi, ill. segít megszüntetni a külső és belső gyulladásokat
  Segít hegmentesen megszüntetni a külső és a belső fekélyeket
  Felerősíti a szervezet méregtelenítő funkcióit
  Gátolja a gyomor és bélfekélyek kialakulását
  Segít leküzdeni a genitáliák bakteriális megbetegedéseit
  Kedvezően hat a kezdeti cukorbetegségre, hasnyálmirigy gyulladásra
  Segít az aranyeres panaszokon
  Gyengíti az alkohol- és a kábítószerfüggést
  Csillapítja a Creutzfeld - Jacobs kór tüneteit

   

  Miben található U-vitamin?

  A fejes káposztában, savanyú káposztában.

  Szinte nincs olyan betegség, amelyre ne hatna természetes gyógyírként ez a kétezer éves zöldségnövény, amely frissen és savanyítva egyaránt számtalan étel - és a nemzeti konyha - kedvelt alapanyaga.
  Kb. 3 - 5 kg savanyú káposzta tartalmaz kb. 300 mg U- vitamint.

  Már az ókorban is ismerték és nagyra tartották, pedig akkor még nem voltak vele tisztában, hogy a mai kor kutatási eredményei szerint a káposzta és az abban található U-vitamin egyik legkitűnőbb rákmegelőző táplálék. A káposzta tartalmaz káliumot, ként, jódot, kalciumot, foszfort, vasat, nátriumot, A-, B-, C- és U-vitamint.


  Ez a kombináció teszi lehetővé, hogy az emésztőrendszer, a gyomor legtökéletesebb gyógyszerének tartja a néphagyomány, de a természetgyógyászok és az orvosok is. Közismert a tisztító hatása. A benne lévő U-vitaminnak köszönhetően méregteleníti a májat.
  Az U-vitamin 300 mg-os étrend-kiegészítő kapszula azoknak kínál lehetőséget, akik nem tudnak naponta savanyú káposztát fogyasztani, de szeretnék az immunrendszerüket magas védelmi szinten tartani.


  Az étrend-kiegészítők fogyasztása nem helyettesíti, a vegyes táplálkozást.
  Ez azért is nagyon fontos, mert az emberi szervezetnek a táplálékkal történt energia utánpótlása mellett, nem csak vitaminokra, hanem többek között ásványi anyagokra, nyomelemekre, mikro és makró elemekre, is szüksége van a tökéletes működéshez.
  (forrás: internet)

 • U-Vitamin kapszula a webáruházunkban megvásárolható
VISSZA A BLOG KEZDŐLAPRA