Webáruház
 • 2013.
  Szept

  KIVÁLÓ ÉS OLCSÓ TERMÉKEK

  Kategória: Borászraktár szerző: bbbb.hu

  Szeretettel köszöntjük a BorászRaktár weboldalán!
  Engedje meg, hogy néhány szóban bemutatkozzak. Kévés Béla vagyok, a Kévés Béla Kft. ügyvezetője. Családi vállalkozásunk hosszú évek óta forgalmaz borászati segédanyagokat, élelmiszer adalékanyagokat, különböző savakat, vitaminokat, étrendkiegészítőket. Büszkék vagyunk rá, hogy a kiváló minőségű termékeket, versenyképes, rendkívül kedvező áron tudjuk kínálni vásárlóinknak. A nálunk megtalálható termékeket, közvetlenül a gyártótól, vagy a magyarországi beszállítóktól szerezzük be nagytételben. Saját csomagolóüzemünkben kiskereskedelmi fogyasztóinknak megfelelő méretűre csomagoljuk. Így biztosítjuk, hogy ezek a termékek garantáltan jó áron kerüljenek webáruházunkba.

  Blogunkban, szeretnénk bemutatni néhány népszerű terméket. A bemutató a termék minőségén, gyártási technológiáján át, egészen a felhasználási lehetőségekig terjed majd. Mivel emberek vagyunk, így mi is tévedhetünk, kifelejthetünk valamit a leírásokból. Ezért kérjük, ha önnek észrevétele, ötlete van jelezze felénk. Amennyiben jó ötletet kapunk, feltesszük a weboldalunkra. Az ötletadót pedig igyekszünk valamilyen módon megjutalmazni.

   

 • 2013.
  Szept
  C-vitamin, aszkorbinsav

  A C-vitamin (amihez mi magyarok a felfedezője, Szent-Györgyi Albert miatt, különösen kötődünk) elsősorban,
  mint a megfázás és a nátha elleni természetes gyógyszer szerzett széleskörű ismertséget. A sportolóknak azonban az immunerősítő hatása mellett az újabban előtérbe került ízületekre gyakorolt pozitív hatása miatt is fontos lehet ez a kiegészítő.
  OLVASD TOVÁBB

 • 2013.
  Szept

  U-Vitamin

  Kategória Vitaminok szerző: bbbb.hu
  Az U-Vitamin

  Az elfelejtett vitamin. S-methyl-methionin sulfonicum clorid azaz az U-Vitamin. Gyermekkorunkban a sejtek rendkívül gyorsan és jól regenerálódnak. Minden bizonnyal felnőttkorunkban is szeretnénk fenntartani ezt a gyors és jó sejtregenálódást. Különösen ajánlott a szedése műtétek előtt és a műtétek után. Kúraszerűen évente 2-3 vagy akár 4 alkalommal egy hónapon keresztül.
  OLVASD TOVÁBB

RÉGEBBI BEJEGYZÉSEK